PROJECTE KREATIU

Eduard Fornieles

Fer-ho, era fer un gran salt al buit. Després d'haver cursat dos màsters en el sector digital (Postgrau en Community Manager & Social Media -UB/l3-, i Master en Informació Digital -UPF/IDEC-), format en diversos cursos de Google i pràctiques professionals en una gran empresa, havia arribat on teòricament volia.

Ho recordo com una etapa de gran aprenentatge. El més jove d'un equip digital plegat de grans professionals del sector del màrketing online. Era viure en una bombolla. Però amb el temps vaig adonar-me'n que fallava alguna cosa. Vaig descobrir que no volia passar-me els millors anys de la meva vida en una oficina, amb uns horaris fixos i treballant per uns objectius que realment no em movien. Volia veure món.

Era conscient que el sector al qual em dedicava em permetia poder treballar a distància, sense horaris fixos i amb l'autonomia que volia. Les opcions eren il·limitades. No fer-ho hauria estat condemnar-ne a allargar-me en una feina gris i a sentir que no estava fent el que realment volia.

Actualment sóc professor universitari assistent en el Màster en Informació Digital (Universitat Pompeu Fabra - Barcelona School of Managment), com a responsable de l'assignatura "Email Marketing & Big Data", dissenyador web freelance i emprenedor d'un projecte digital a través de l'acceleradora d'startups de Barcelona Activa. Amb el projecte de Kreatiu (2018), s'obre una nova etapa que de ben segur em portarà a buscar nous reptes personals i professionals.

Espero poder-te acompanyar en el teu projecte digital sigui en el disseny web o publicitar-lo per les diferents plataformes digitals. No dubtis en escriure'm i preguntar-me qualsevol dubte. Si ho necessites podem fer un Skype i parlem del teu projecte digital.

Tancar Menu